Hier volgt het verslag van een afgelaste trouwpartij … Rosa is weggelopen!!!

... en de bruid ging ervandoor

Ze was nochtans een stralende bruid!

stralend opgemaakt

En Luc had zo geduldig staan wachten …

de bruidegom wacht

Maar, zoals Guusje hier een tijd geleden opmerkte:

wie een put graaft voor een ander, valt er zelf in

Bram en Franky in pak-met-das, dat was ook nog nooit vertoond:

allebei met das

Nauwelijks was Rosa weggelopen, of Luc vloog Waldek aan … en Bram had leedvermaak:

"Luc en Waldek gaan vechten!"

Resultaat: Waldek ontslagen, en Luc heeft zijn intrek genomen in een hotel in de stad. Daar heeft hij dus de nacht doorgebracht, Rolf en Elise.

En het blijft hier maar doorgaan: ik hoor dat Marianne haar plan doorzet om Ter Smissen te verkopen! Dat wil zeggen: Jenny én Rosa verliezen hun job. En hoe moet dat dan met Taxi Ter Smissen, want die huren daar ook???

Maar nu over de jonge ouders. Luister wat Franky aan het bespreken was met Bram … tijdens het repareren van onze schooltoiletten!

logo radio2

Dat wordt wat volgende zondag op het burenfeest. Ik ben wel blij dat ik er – voor de laatste keer – bij mag zijn…. en dat ik sommigen van jullie daar zal zien.

Voor het overige loop ik mezelf zowat voorbij, drukdrukdruk … ik mag maar een beperkt aantal kilo’s bagage meenemen, dus ik heb dit weekend de moeilijke oefening gedaan om te beslissen wat ik écht noodzakelijk vind voor mijn nieuwe leven.

Maar eigenlijk is dat bevrijdend: mijn leven plooit zich terug op de essentie: liefde, een ideaal, en wat kleren en boeken …