Paulien heeft Bram op de hoogte gebracht van haar zwangerschap, en hij is van haar weggelopen! En ik heb nieuws …

logo radio2

jonge vader in zak en as

Ik had ontzettend met hem te doen…

Vandaag heb ik nog een extra dag Paasvakantie. Een speling van de kalender, omdat Pasen zo laat valt dit jaar :). De leerlingen zullen ook blij zijn.

Hier aan de overkant is er iets fundamenteels veranderd, kijk goed:

geen naamplaatje "Notariaat Vlerick" meer

Ik woon niet langer tegenover een notariaat: het naamplaatje is weg!

Peter is ingegaan op het bod van Notaris Vermeersch. Het huis blijft gelukkig nog van hem, maar het notariaat met alle cliënten gaan naar het kantoor van Vermeersch.

Ik had nochtans gedacht – en gehoopt – dat hij zoiets nooit zou laten gebeuren. Maar ja, hij is geschorst “in afwachting van de resultaten van het onderzoek”. Dat heeft wellicht de doorslag gegeven. Als die schorsing wordt opgeheven, dan zal hij moeten werken in dienst van een andere notaris … dat moet hem zwaar vallen! Bovendien is door die onrechtvaardige schorsing zijn reputatie om zeep … ik heb hem namens ons allemaal veel sterkte toegewenst. Zijn reactie was kortaf – begrijpelijk – en hij wou absoluut niet op de foto. Ik had hem dat trouwens beter niet gevraagd.

Dan maar langsgelopen op het appartement van Tim; Stijn mag daar de komende weken blijven logeren!

Hier is de foto die ik heb kunnen nemen:

jaloers?

Ik had gedacht een blij gezicht te zien bij Stijn, maar het tegendeel is waar. Hij wordt toch niet jaloers op zijn gastheer??