Jullie hebben hier gisteren massaal jullie medeleven met Franky betoond. Maar er gingen ook een paar stemmen op om de toestand vanuit Bram te bekijken.
Dus ben ik de hele avond naar hem op zoek gegaan, en eindelijk heb ik hem gevonden…. in Café De Welkom!

logo radio2

Enfin, het goeie nieuws is: hij heeft het niet tegen Paulien gezegd. Dat geeft Franky de kans om het zelf te vertellen, op het moment dat hij daar klaar voor is.

Gisteren heb ik hiernaast opnieuw Julia zien binnengaan in het doktershuis, maar ik heb haar niet zien buitenkomen … daar is maar één verklaring voor: Marianne smokkelt haar buiten langs de achterdeur en de tuin! Mijn buurvrouw is weer een sluw spel aan het spelen…

Maar nu een persoonlijk nieuwtje. De Paasvakantie nadert – en ik heb vakantie in het vooruitzicht! En wat voor één! Naar India!! Van zaterdag 9 tot en met zondag 17 april, een heel bijzondere citytrip naar Mumbai. We bezoeken met een paar onderwijsmensen een project in Dharavi, dat is de beruchte sloppenwijk daar. Wat mij zo aantrekt, is dat we gaan kennismaken met de mensen die er wonen en werken. Zo’n kans kon ik toch niet laten liggen? Bovendien zal het reisgezelschap ook meer dan aangenaam zijn … Dus ga ik de blog een weekje sluiten. Ik weet zeker dat jullie mij dat zullen gunnen!