Vanavond komt Cois naar huis! Uitgerekend op Valentijnsavond, dat heeft hij goed uitgekiend. En misschien heeft hij heel veel goed te maken 😦 . Ik kan nauwelijks geloven wat ik nu weer heb gehoord!

logo radio2

Zou dat de reden zijn waarom hij zolang is weggebleven? ’t Is mogelijk… Ik heb die vrouw nooit erg graag gemogen. Sorry dat ik het zo sterk uitdruk, maar volgens mij is die totaal onbetrouwbaar. Een gehaaid mens!

Voor Nancy wordt het een zwarte Valentijn. Haar Eddy komt niet vrij. Hoe moet ze daarmee verder? Ik heb haar een kaartje geschreven in onze naam – meer kunnen we niet doen. Het is een magere troost.

Gelukkig zijn er ook nog koppels die wél Valentijn kunnen vieren. Luc heeft mij toevertrouwd dat hij Rosa gaat verrassen. Ik ga vanavond iets drinken in Ter Smissen, dan kan ik het met m’n eigen ogen zien.

En Madeleine gaat vanavond een dansfeestje organiseren in Winterlicht!!! Ik ben daar dit weekend even langsgegaan. Ik ben dol op Madeleine, die zit nog boordevol levenslust en energie. En gelukkig is ze weer beter…. Ze was trouwens erg enthousiast over de nieuwe verpleegster die met de bewoners kennis was komen maken. Een zekere Fien. Die stond op de bus te wachten toen ik naar huis vertrok, een mooi meisje. Ik heb meteen gevraagd of ik een foto mocht nemen.

een nieuwe werkkracht in Winterlicht