Het lek in mijn veranda is eindelijk gerepareerd. Het is tegenwoordig niet simpel om een dakwerker te pakken te krijgen! Maar dit geheel terzijde …

Ik heb een nieuwe buurjongen! Of beter gezegd: mijn overbuurjongen is mijn naaste buur geworden. Franky heeft z’n intrek genomen op het appartement van Mo boven Sanitechniek. Luc heeft dat geregeld. Hij heeft het mij verteld toen ik daar was om te vragen naar Waldek …

logo radio2

Rosa en Luc die ruziën … dat ziet er niet goed uit. Ik kan begrijpen dat hij wil dat Waldek wegblijft. Maar persoonlijk zou ik dat, net als jullie, heel jammer vinden!

Vorige vrijdagavond was het kalm in de Noorderzon; ik ben op tijd vertrokken, want ik heb niet graag dat ze me buitenkijken. Ik heb nog twee foto’s meegebracht voor jullie:

Met Femke en cocktail in de Noorderzon

Opnieuw baas in haar zaak

Het is duidelijk dat Femke haar zaak weer 100% in handen heeft. Maar ik heb de indruk dat ze strenger is geworden. Daarmee kan ik alleen maar bevestigen wat Lien, Pixie, Tineke, Gertie, Marijke, Eva en Maarten hier al opmerkten … De sfeer in de Noorderzon is dan ook niet meer zo aangenaam als vroeger.

Ik denk dat ik vanavond maar weer ‘ns naar Ter Smissen ga!