Geweldig nieuws: Franky mag na zijn straftijd weer thuis komen wonen!! Frank heeft ja gezegd!!  Dat vind ik fantastisch van hem …. En Simonne zegt dat het eind deze week al zover kan zijn! Als de jeugdrechter een positieve uitspraak doet …

Dit weekend ben ik nog ‘ns zo’n lekkere Mexicaanse wrap gaan eten in de Noorderzon. Peggy was daar weer volop aan het werk. En ze straalde:

I'm back!

Ik moest jullie allemaal bedanken voor jullie steun tijdens haar ziekte.

En vandaag is het mijn eerste dag lesgeven na de kerstvakantie. Ik heb er veel zin in.  Zo’n weekje weg met kerstmis, daar krijgt een mens nieuwe energie van!

Minder goed nieuws heb ik van Mo. Hij had mij opnieuw uitgenodigd om naar boven te komen.

"Kom maar binnen, Ellie"

Maar het liep niet zoals verwacht:

logo radio2

Ik kon met hem meevoelen over de erkenning van Robin, maar dit vind ik geen goed idee. Zo paternalistisch! Leert hij het dan nooit?

Maar ik wil graag eindigen op een positieve noot. Mijn paparazzo-initiatief   😉 heeft vruchten afgeworpen. Kijk wie er stond te “oefenen” in de gang van het appartementsblok!

Oefensessie op de gang

Uiteraard zagen ze me meteen, maar ze waren niet boos, ze vonden het zelfs een goed idee om de foto’s te verspreiden! Jens zei: “Ik hoop dat Paulien en Tim ze zien!”. Dus: kijk, die twee zijn nu een paar:

Zeg het maar voort: wij zijn een paar!