Ik ben nog altijd onder de indruk van wat ik in Ter Smissen heb meegemaakt. Wat Luc tegen Marianne zei! En dan het gezicht van Marianne …

Maar nu die kerstverrassingen. Daar heb ik over gehoord in het jazzcafé:

logo radio2

Peggy zal niet weten waar ze ’t heeft! Dat wordt ongetwijfeld het mooiste kerstgeschenk dat ze ooit heeft gekregen… En Nina zal ook in de wolken zijn. Ik zal me deze keer maar onthouden van commentaar, want er hangt kerstvrede in de lucht, zelfs voor Nina.

Bij Simonne was de sfeer nochtans bedrukt; kerstmis zonder Franky! Ik was even bij haar langsgegaan om m’n huissleutel af te geven, want ze gaat m’n planten water geven volgende week.  Ze heeft de raad van Suzanne gevolgd:

Frank en Simonne mogen toch echt Franky niet negeren: ook al weigert hij hen te zien, ze kunnen toch een brief of kaartje schrijven of een cadootje laten afgeven??

Dit is de sweater die ze aan Bram gaat meegeven voor Franky:

Simonnes kerstcadeau voor Franky

Hopelijk voelt hij zich met de feestdagen niet teveel alleen …

Maar ik, ik ben al volop in vakantiestemming. Omdat kerstavond op een vrijdag valt, begint onze kerstvakantie op school morgenmiddag al.  Mijn koffer staat klaar, want ik vertrek meteen na de school! ’t Is wat onwennig, want ik heb besloten om mijn portable thuis te laten, en een hele week niet aan m’n buren te denken. Mijn eerste kerstvakantie op Radio 2 sinds ik met deze bij-job ben begonnen!

Van harte een heerlijke kerst- en nieuwjaarstijd toegewenst! Geniet ervan!! Ik ga jullie allemaal wel een beetje missen …

En maandag 3 januari ben ik weer op post….