Het weekend is prachtig geweest: zoveel lieve wensen! Bedankt, Mieke, Dennis, Suzanne, Mikey, Caroline, Britt, Jeanne, Gertie, Karen, Elise, Myrthe, Esmée, Muizeke, Anton, Jeffie en kbhunl. De champagne heeft gesmaakt ;-).  En nu op naar verjaardag nummer drie!

Maar nu over de buren … Peggy is thuis uit het ziekenhuis. Ik heb haar al een kort bezoekje gebracht, en verteld dat jullie hier zo intens met haar meeleven … Ze bedankt jullie, en ook jou, Sam. Ze hield zich enorm sterk toen ik daar was, maar zo kennen we haar… Volgens mij gaat ze vanbinnen kapot van verdriet.

Bij m’n overburen gaat het echt niet goed. Nu hoor ik van Simonne dat Frank dit jaar geen kerstboom wil! “Want er is niks te vieren”. Dat wordt daar een trieste kerst …

Voor Nancy kan het allemaal niet meer stuk. Woensdag vertrekt ze naar Wit-Rusland. Naar het schijnt kan ze meerijden met een collega-vrachtwagenchauffeur van Eddy. Zo reist ze ten minste niet alleen. En het is gratis,dus kan ze al het geld van haar wafels meenemen voor Eddy.

En vanochtend heb ik Nina niet zien aankomen op het Notariaat. Zou ze ontslag gegeven hebben? In elk geval, toen ik daar een paar dagen geleden langsging, was de sfeer ronduit vijandig tussen haar en de Notaris:

koude oorlog op het Notariaat

En luister nu wat hij me gisteren zelf heeft verteld in het jazzcafé – onder het drinken van … een cola.

logo radio2