Het is hallucinant. Ik heb Frank Bomans zien afvoeren met een ambulance. Neergestoken met een mes!!! Hij zweeft tussen leven en dood. En die arme Simonne kan alleen maar afwachten, met een verschrikkelijk beeld op haar netvlies ….

logo radio2

Simonne denkt dat Franky z’n vader heeft neergestoken?! …  Zou dat ook de conclusie zijn van de politie? Vroeger had ik het makkelijk, toen mijn vriend Sylvain Geens hier nog was en de politieonderzoeken leidde. Maar hij is overgeplaatst, en nu met die jonge garde…. die houden tegen mij hun lippen stijf op elkaar – “geheim van het onderzoek”.
Maar de allerbelangrijkste vraag is op dit moment: gaat Frank het halen?? Bianca zegt dat de dokters in zo’n geval de patiënt in een kunstmatige coma houden. Maar volgens mij is dat niet ongevaarlijk. Hij moet wakker worden!
Voor Franky, voor Bram, en voor ons allemaal. Wie had gedacht dat de vriendschap tussen die twee gasten tot zoiets zou leiden …. Toen ik deze foto een paar maanden geleden maakte, was er nog geen vuiltje aan de lucht …

tot de gevangenis ons scheidt ....