Gisteren heb ik hier in de Dreef Simonne heel even gezien. Ze zei iets tegen Bram. En ze is vertrokken met een reiskoffertje. Volgens mij is haar terugkeer zeker nog niet voor binnenkort. Als ze ooit nog terugkomt.
En vannacht ben ik uit m’n slaap gehaald door Franky, die luidkeels zingend thuiskwam. Volgens mij kan dat twee dingen betekenen: ofwel weet hij nu alles over de diefstal van z’n pa en is hij zich gaan bezatten, ofwel heeft hij zich gewoon goed geamuseerd. Afwachten.

Maar nu over dat “geboortefeest” voor Robin.

logo radio2

Ik zal er helaas niet bij kunnen zijn als fotografe, want 11 november is Wapenstilstand, en dan doen we met onze school een uitstap naar het museum “In Flanders fields” … Doodjammer vind ik het, maar mijn klasje moet voorgaan … Bianca was ook teleurgesteld toen ik het haar zei. Ze gaat aan Waldek vragen om wat foto’s te nemen, en hopelijk stuurt hij me ze door …
Ik heb intussen dan maar flink wat foto’s gemaakt van Mo, Bianca en Robin … Ze hebben hun kamer in Ter Smissen heel knus ingericht, met een hangende wieg voor hun kleine prins:

... bij de romantische hangwieg van Robin

Kijk hoe tevreden hij daar in ligt:

.... die zich als een kleine prins voelt

En ik was niet weinig gevleid toen ik op een kastje de kaart zag staan die ik in ons aller naam had gestuurd, met felicitaties voor de geboorte – het is de achterste kaart rechts…

Geboortekaartjes op de kast

… en ik heb voor jullie ook foto van de binnenkant gemaakt:

Ons kaartje staat erbij!!!

Ik wens het jonge paar alle goeds toe, en een prachtige geboortefeest-ceremonie!

P.S. als je graag al m’n  foto’s ‘ns rustig bekijkt, ga naar m’n mijn fotopagina op Flickr. Alles bij elkaar zijn het er al meer dan 600!