Vroeg of laat moest het gebeuren. En ik vrees dat het nu zover is. Omdat Bram wanhopig op zoek is naar het geld van Herman …

logo radio2

Een ramp is het. Die misstap blijft haar achtervolgen. We kunnen er alleen lessen uit trekken voor onszelf. Dat de waarheid haar rechten heeft.  Maar toch heeft Simonne dit niet verdiend … Als dat geld nu toch ‘ns op één of andere manier bij de rechtmatige erfgenaam terecht kon komen!

Misschien kan dat wel, want gisteren bedacht ik nog, dat de wereld voortdurend verandert. Maar toch ook niet. Elke ochtend Waldek zien aankomen hiernaast bij Sanitechniek, het is alsof het altijd zo geweest is.

Toen ik Bram later zag buitenkomen, leek hij toch al wat gekalmeerd. Uiterlijk toch. En hij wou met mij op de foto.

met Bram - hoe lang gaat hij z'n mond  nog kunnen houden?

Da’s Bram: bij wijlen super-agressief en onzeker, dan weer grappig … Maar hoe ga je daar mee om als moeder of voogd?

O, en dan heb ik nog iets gehoord … het gerucht doet hier de ronde dat Bianca in Marokko zou blijven met Robin. Dat ze daar als dokter zou gaan werken. Om voorgoed van heel het gedoe met Tom verlost te zijn … Zou ze de raad van sommigen van jullie hier volgen?  Judith formuleerde het zo:

Als ik Bianca was, had ik allang overwogen om terug te keren naar het buitenland met mijn kind. Ik zou gewoon ver weg willen zijn van de biologische vader en oma die denken dat ze rechten hebben op mijn kind.