Groot nieuws van Bianca! Ik heb haar gezien met de kleine Robin. En ze had ook een bijzondere vraag voor mij:

logo radio2

Lang geleden dat ik haar nog zo gezien heb: vrolijk, speels en opgewonden. Een ‘mariage de raison’, dat wel, maar er is in elk geval een grote last van haar afgevallen.  Nu nog zorgen dat het lukt met de school – hopelijk is het woensdag na de middag …. Ik ga zeker m’n uiterste best doen om jullie mooie foto’s te bezorgen!

Over foto’s gesproken, ik ben op bezoek geweest in de nieuw ingerichte flat van Tim. ’t Was vreemd: de laatste keer dat ik daar was, woonde Herman er nog. Er kwamen plots een heleboel herinneringen terug … Het leven gaat ongenadig door. Nu is het een echte vrijgezellenflat geworden. Tim heeft het er leuk ingericht:

zit goed ...

… en hij voelt zich al helemaal thuis!

ligt goed ...

Alles is klaar voor z’n ‘housewarming party’ morgen. Hij hoopt dat Katrien ook zal komen, maar ik zag pijn in z’n ogen toen hij haar naam uitsprak.

En hij wou persé dat ik nog even meeging, een verdieping lager, naar z’n onderburen. En wie deed daar de deur open? Juist. Ik kon het niet laten, ben als eerste binnengeglipt, en heb gevraagd of ze samen even voor mij wilden poseren. Kijk naar die blikken:

just friends?

O, en nog vergeten te vertellen: ik heb vrijdagnacht een mailtje van Franky gekregen, uit New York:

Hi Ellie, hier alles ok. Met u ook? En met onze pa en ons ma? Greetz. Franky

Da’s de eerste keer dat ik mail van hem krijg ….
In elk geval, vanavond landt hij alweer in Zaventem, zegt Yvette. Ze gaat pannenkoeken voor hem bakken!