Hier heerst nog altijd grote verslagenheid na de gebeurtenissen van afgelopen vrijdag … Op school hebben we er ook over gepraat met de kinderen, want ze zaten met erg veel emoties. En op de blog hebben jullie veel rouwbetuigingen achtergelaten:

We gaan Jelena erg missen… (Myrthe)

Moge Waldek, in dit hele grote verdriet, steun, sterkte én troost vinden…. (Lissa)

Er waren heftige gevoelens van wraak tegenover de dader, Youri:

Ik hoop dat ze zijn halve been hebben moeten amputeren voor wat hij gedaan heeft. (Karine)

En het ontroerendst waren de woorden van Judith:

De wereld heeft meer mensen nodig die zijn zoals Jelena was. Haar moed en kracht om haar moeilijke leven te dragen, haar liefdevolle en bezorgde houding naar iedereen die zij ontmoette, kunnen ons allen tot voorbeeld dienen.

Ik ben dan in ons aller naam een rouwkaartje gaan afgeven bij Waldek op z’n appartement. Daar zat hij, gebroken door z’n verdriet.

logo radio2

Ik ben meteen bij Nancy langsgegaan om te vragen of zij een oogje in het zeil wilde houden … Rosa had haar dat ook al gevraagd. Wat een geluk dat Nancy op dezelfde gang als Waldek woont.

Door al die treurige berichten, zou ik nog vergeten dat de Notaris een drastische beslissing heeft genomen…. Vorige week liepen jullie meningen hier uiteen over de “straf”maatregelen van Femke:

De notaris wordt toch wel serieus gestraft (Caroline)

maar Dennis vond:

Mijns inziens is de sanctie van Femke opzichtens Peter terecht

En dit is het gevolg: de Notaris gaat Nina uit z’n appartement zetten, want hij komt er zelf in wonen! Net zoals in de tijd voordat hij Femke leerde kennen …
Maar Nina ontslaan, dat wil hij niet. Nog niet?