Wat is het een feest om jullie weer te horen! En zo snel!
Nauwelijks had ik mijn berichtje gepost, of er was al een eerste reactie, van kbhunl. En daarna meteen al een complimentje van Suzanne – bedankt :-). Welkom terug ook, Elise, Christine, Tineke, Mieke, Joyce, Britt, Rolf, Nathan, Anton, Lieve, Angelika en alle anderen! Ik sta klaar om jullie weer zoveel mogelijk informatie te bezorgen. Maar op dit moment lijkt de tijd hier vreemd genoeg nog even stil te staan ….

Intussen begint het weer druk te worden. De eerste vergadering voor het nieuwe schooljaar is al achter de rug. En Radio 2 heeft gebeld om te vragen of ik vanaf volgende maandag weer nieuwtjes over de buren wil brengen. In Avondpost om 17u50, net zoals de vorige jaren. En hier op m’n blog kan je ze ’s morgens al horen.

Maar voorlopig dus nog geen nieuws … in m’n fotomap heb ik wel nog 2 foto’s van vóór de vakantie gevonden die ik jullie ik nog niet had getoond.

het nieuw-samengestelde gezin Bomans

Kijk naar Frank z’n gezicht … tja, hij en Bram op één foto …

En hier zijn Franky en Bram:

twee jonge boefjes naast de deur ;-)

Toen ik deze foto wilde maken, begonnen ze meteen gek te doen en hun gezicht te verstoppen – “anders herkennen de flikken ons” !!

Ik hoop maar dat ze niet opnieuw met hun vandalenstreken beginnen … want anders wordt dat een abonnement op het politiekantoor. En ik zou niet graag nieuwe ruitenwissers moeten kopen!
Nochtans, als ze zo poseren voor de foto, stelen ze m’n hart – ondanks alles.