Vandaag wordt Herman gecremeerd. Ik kan helaas niet gaan – ik heb ook nog een klasje! – en ook niet naar de koffietafel. Maar Simonne heeft me een doodsprentje beloofd.

Bram is intussen overstag gegaan: gisteren is hij bij de Bomansen ingetrokken! Hij woont nu dus recht over m’n deur! Hopelijk krijgt Hilde helemaal gelijk. Zij schreef hier midden maart op de blog:

Bram voelt zich eigenlijk wel thuis in de familie van Franky

Dat hadden velen onder jullie  ook al opgemerkt, maar wie had toen gedacht dat het onder deze droeve omstandigheden werkelijkheid zou worden …
Ik toon jullie nog ‘ns de foto die ik een maand geleden van Bram met z’n vader heb mogen maken. Vader en zoon, in harmonie. Heel ontroerend, als ik die twee nu terugzie.

ze hebben elkaar gevonden ...

Namens ons allemaal wens ik Bram heel veel sterkte op deze emotionele dag.

Maar hoe staat het intussen met ons pasgetrouwde paartje? Jenny wist daar meer over:

logo radio2

Waar zou Waldek mee bezig zijn? Ik vraag het me af …

En dan kom ik heel graag nog even terug op vorige zondag. Op onze fanpagina op Facebook is het eerste filmpje gepost! Van Eddy Dumoulin, bedankt, erg leuk gemaakt. Bedankt ook, Petra Deryckere, voor je foto, jij was de snelste!

Zelf heb ik aan m’n vriendin Annette gevraagd om nog een nieuw fotoalbum aan te maken, met exclusieve foto’s die ik heb genomen op en achter het grote podium. Veel kijkplezier!