Feest van de Arbeid … en ik ben alweer aan het werk. Gelukkig is het leuk werk, ’t is eerder een uit de hand gelopen hobby ;-).
Maar ik ben wat overstuur van het laatste nieuwtje hier: ’t schijnt dat Tom nu echt van plan is om de adoptie aan te vechten! En er is iemand op de blog die dat hier vijf maanden geleden al had voorspeld: Sylvie. Ik plaats een link naar haar originele reactie als bewijs:

Zou het dan kunnen dat Peggy nu de adoptie laat doorgaan maar dat Tom eind mei Sandrine opeist?

’t Is heel vreemd om even terug te gaan naar die tijd – november 2009 : toen was er nog sprake van Bob, en gingen Tom en Bianca nog trouwen! Intussen is er zoveel gebeurd …
En Sylvie heeft dus gelijk gekregen – Tom wil Sandrine terug. Als Marianne dat verneemt! Zoals Christel al opmerkte:

hiermee wordt de diepste angst van zowel Ann en Marianne bewaarheid

De vraag is alleen, of Tom z’n plannen kan doorzetten, want de adoptie is al definitief bevestigd door de jeugdrechter!

Voor Simonne en Herman wordt het een bijzondere week, want maandag vertrekken ze naar de zee. En ik begin me, samen met sommigen van jullie hier, wat ongerust te maken…

logo radio2

Herman heeft me z’n oude fotoalbum getoond, van toen hij en Simonne nog samen waren. Ik heb een paar foto’s genomen – ze zijn niet perfect door het flitslicht – maar ik was blij dat ik ze mocht nemen ….

Beelden uit een ver verleden...

Wat zagen ze er toen allebei nog jong en onschuldig uit!

... toen ze nog verliefd waren

Ik vind het ontroerende foto’s.

En wie is er gisteren verhuisd? Nina! Haar plannetje is helemaal gelukt. Ik heb haar met haar bagage zien vertrekken van bij Frank aan de overkant, om dan een paar huizen verder bij de Notaris binnen te gaan.

Het bordje “te huur” is verdwenen …