Ik denk dat de familiebijeenkomst bij Marianne gisteren niet goed afgelopen is. Dit is wat ik heb kunnen zien: eerst heb ik Jenny zien aankomen, en dan later Tom. En dan een kwartier later kwamen Jenny en Bianca naar buiten – en Bianca had haar koffer bij! Ze gaat bij Jenny in Ter Smissen wonen!
En Tom woont nog altijd op het appartement van de Notaris hier recht tegenover. Renée kan tevreden zijn, want wat zij wenste komt nu uit:

Hopelijk komt Bianca alles te weten en smijt ze die smeerlap gewoon buiten.

En Renée is niet alleen, denk ik ….

Frank was er blijkbaar niet bij, bij de familiebijeenkomst. En ik heb zelfs de indruk dat heel die commotie aan hem voorbijgaat. Volgens mij hebben z’n dochters hem nog niet in vertrouwen genomen, niet over het bedrog van Tom, en zelfs niet over Bianca’s zwangerschap! Toen ik hem voorzichtig polste naar haar toestand, reageerde hij volkomen neutraal: ‘Ons Bianca? Goed zeker?’ Ik heb weer op m’n tanden moeten bijten. Maar als z’n dochters hem niks zeggen, dan kan ik toch moeilijk heel het verhaal gaan doen?

Over zwijgen gesproken, de Notaris heeft mij ook iets gevraagd ….

logo radio2

Achteraf gezien voel ik me toch een beetje beledigd. Hij gaat er zomaar van uit dat ik tegen iedereen van alles ga vertellen!

Maar jij had het dus bij het rechte eind, Myrthe, toen je hier zei:

Ik denk dat hij niet wil dat zijn moeder het verleden van Femke te weten komt.

Enfin, ’t zal druk worden in Ter Smissen: Bianca woont daar, en nu de moeder van de Notaris ook al….