Franky is terecht! Om 7 uur ’s ochtends keek ik uit mijn raam en ik kon nog net zien hoe Frank hem binnenbracht. Hij was stomdronken! Ik ben later dan nog even langsgeweest bij m’n overburen – ik was benieuwd naar de reactie van Frank. Hij scheen het nogal goed op te nemen. Simonne niet. Maar ze is toch blij dat ze haar zoon terug heeft!

Simonne en haar zoon

Maar nu de situatie die ons hier allemaal in haar ban houdt: wat gaat Bianca doen nu ze de hele waarheid kent? Luister wat ik heb gehoord:

logo radio2

En maandag terug naar school … wat vliegt die kerstvakantie altijd voorbij! ‘t Zal weer even aanpassen worden om het lesgeven met de blog te combineren. Ik heb in het eerste trimester geëxperimenteerd met vroeger opstaan, zodat m’n blog meestal om 8u al klaar was. Als jullie dat goed vinden, ga ik daarmee door. Zo heb ik het wat rustiger tijdens de speeltijd…

Over de school gesproken: ik heb een collega uit het middelbaar gezien. Wat die mij verteld heeft! Paulien is vóór de kerstvakantie met een slecht rapport thuisgekomen. Ze had maar 63%. Akkoord, rampzalig is dat niet, maar als je weet dat zij altijd bij de besten van haar klas is geweest … Wat een verspilling van talent!

PS: ik heb deze vakantie samen met m’n neefje ook nog wat geknutseld met kleurtjes voor mijn ‘audio player’. Leuk, hè?