De laatste dag van 2009 … Het jaar is weer voorbijgevlogen! Vanmiddag ga ik naar de kapper, want ik wil er goed uitzien op het eindejaarsfeestje bij mijn vriendin. Plezier verzekerd!

En voor jullie ben ik de eindejaarssfeer gaan opsnuiven in de Noorderzon. ’t Was er druk, Julia en Simonne hadden hun handen vol! Femke ook, maar Peggy was in geen velden te bespeuren. Femke voelde zich danig in de steek gelaten.

Drukte in de keuken

Ze hebben het gezellig aangekleed voor de feestdagen, zelfs de leeuw aan de muur is in kerst-tenue:

Noorderzonleeuw in kerstsfeer

En daarna ben ik nog even poolshoogte gaan nemen in het studentencafé van Jens. In de kerstvakantie kan ik daar rustig m’n tijd voor nemen!

logo radio2

En zo weten we dus meteen ook dat die twee vanavond gaan eten bij Julia en Cois. En ’t schijnt dat Jenny gaat vieren bij Marianne! Zouden ze praten over die situatie met Tom? En zou Jenny vertellen wat ze weet??  Trouwens, wat zou Tom doen vanavond? Want zo alleen zitten met jaarwisseling, daar krijgt een mens allerlei gedachten van….

Ik bedenk plots: als die jongeren hier vuurwerk beginnen af te steken … ze gaan toch voorzichtig zijn? Je hoort dat zo vaak, dat er dan brand ontstaat!! Misschien kan ik beter thuisblijven? En dan kan ik meteen het Notariaat in het oog houden … Maar nee,  mijn vriendin rekent erop dat ik kom!