Ik vrees het allerergste. We hebben hier allemaal Peggy met Sandrine zien binnengegaan in het huis van Marianne. Terwijl ze absoluut niet uitgenodigd was. Ze kan daar maar één ding gaan doen zijn … Tom aanwijzen als de vader! Uitgerekend op het moment dat Marianne klaarstond voor haar trouw!!! Wat moet dat daar binnen nu zijn … alsof er een bom is gedropt !!!
En intussen hebben wij hier geen nieuws. De trouwauto’s staan nog altijd voor de deur, maar geen bruid en bruidegom te zien …. we hebben alleen Peggy zien buitenlopen. Zonder kind deze keer. De enige foto die ik jullie kan geven, is die van Sandrine … genomen vlak voordat Peggy naar binnen ging.

... moet jij nu persé een foto maken?

Het is nu dus wachten op het bruidspaar. Het zal wel een bruidsstoet in mineur worden, vrees ik. En Tom is de getuige van Dokter Smeekens! Ik zie het nog gebeuren dat hij gewoon niet meegaat! En Bianca, Jenny, Ann … hoe moeten die zich nu voelen?? Ik heb het hier al dikwijls gewenst, maar nog nooit zo fel als nu: was ik maar een vlieg!

Toen Peggy buitenkwam, ben ik haar nog achternagelopen…

logo radio2

Geen nieuws dus uit het doktershuis, en alleen een straaltje hoop voor Julia… ik blijf hier op post om jullie op de hoogte te houden. Wat gaan dat treurige trouwfoto’s zijn ….