De herfstvakantie is begonnen. Nu kan ik het een weekje kalmer aan doen.
’t Is nodig, ik heb precies een beetje last van herfstmoeheid … en Hendrik laat maar niks van zich horen.
Marianne en Dokter Geert zullen volop aan ’t genieten zijn: die zitten in Venetië! Romantisch…
Voor mij is de vakantie alvast ingezet met een slechte ervaring. Luister wat mij overkomen is!

logo radio2

Achteraf gezien schaam ik me een beetje. Weglopen in een gesprek, da’s mijn stijl niet. Het is dan ook de allereerste keer dat het mij overkomt! Mijn excuses dus – maar alléén aan jullie, niet aan die Freddy. Zo’n onbeschofte man!!!

Maar nu het goeie nieuws: http://www.noorderzon.be. Julie was de eerste om het hier te melden. Luc heeft er echt z’n werk van gemaakt.
Het leukste vind ik de “reistips” van Peggy. Ze heeft filmpjes gemaakt! En je kan op de site ook van alles achterlaten voor Femke en Peggy! Dat vind ik een fantastisch idee. Je kan er je vakantiefoto’s op zetten, of een reisverhaal  … Allemaal om Femke en Peggy te helpen om hun reiscafé succesvoller te maken! Ik ga alvast ‘ns nadenken welke reiservaring ik erop ga schrijven!

Ik heb ook nog slecht nieuws … Waldek wil scheiden van Rosa! Jij hebt het hier vorige week ook nog gezegd, Julie:

Zou Waldek niet kunnen afkomen met de vraag naar een scheiding? Misschien bedenkt ze zich dan wel, en laat ze Luc  vallen! ! :)

Nu maar hopen dat je helemaal gelijk krijgt, en dat Rosa’s ogen opengaan…

Oh, en ’t schijnt dat Yvette in De Noorderzon een oude bekende heeft gezien. Als het is wie ik denk ….. ik ga het haar ‘ns vragen.