Bedankt voor jullie leuke reacties op de receptiefoto’s – dat doet me altijd veel plezier. Ik had extra m’n best gedaan om er véél te nemen, daar heb ik niet altijd de tijd voor.  En Kbhunl was er als de kippen bij met het juiste antwoord op mijn ‘wedstrijdvraagje’. Ik vroeg naar het originele detail op de kleren van Femke, Peggy en hun personeel – dat kan je goed zien op de foto’s:

rara het was een ara :p papegaai dus 😀

Je hebt eeuwige roem op m’n blog verdiend, Kbhunl 😉

Maar nu terzake: Franky! Jullie hebben me verteld dat het op zijn nieuwe school ernstig fout aan het lopen is. En ik heb hem hier gisteren met een bloedneus zien thuiskomen! Leo en Yvette zitten er ook mee. Want hun kleinzoon, daar hebben ze alles voor over:

logo radio2

Leo en Yvette doen dat uiteraard met de beste bedoelingen, maar of dat nu de oplossing is ….

Oh, en Elise had donderdag nog een nieuwtje voor ons, over Sanitechniek (bedankt Elise). Kijk wat er op hun website staat:

Zou dat Mo z’n idee zijn? Of heeft Luc dat geregeld? In elk geval een uitstekend idee! Je kan daar als klant een premie voor aanvragen. Dus ’t is ideaal om nieuwe klanten te lokken ….. Jammer, mijn dak heb ik vorig jaar al laten isoleren door een gespecialiseerde firma. Had ik geweten dat Sanitechniek/Ecotechniek dat ook zou gaan doen, dan was ik uiteraard bij hen gegaan!! ‘k Ben wel tevreden, want ik heb vorige winter het verschil gevoeld aan m’n energiefactuur…