Jullie waarschuwingen waren terecht! … Ik zit gisteren m’n lesjes voor te bereiden, en ineens hoor ik de sportwagen van Tom wegscheuren – ik denk nog: deze keer overdrijft hij écht…. Maar dan hoor ik een vrouw om hulp roepen. Ik loop naar het raam: ’t is Bianca, ze ligt op de grond!! En ik zie Tom en Marianne, en Dokter Ann en Dokter Smeekens naar buiten komen lopen.

Ik heb meteen de politie gebeld, en dan ben ik ook naar buiten gegaan. Daar hebben ze ’t mij in geuren en kleuren verteld. Een carjacking! Bianca heeft zich blijkbaar nog verdedigd, maar ja, in zo’n geval is dat zelfs gevaarlijk denk ik! Ze heeft een dreun van het portier gekregen, maar ze beweerde dat ze er met de schrik vanaf gekomen is.

Wat een geluk dat ik binnen zat… bij de Bomansen hadden ze niks gezien, die waren blijkbaar niet thuis. Ja, Christel, je voorgevoel was juist! En Vincent had het gisteren ook al over een carjacking ….

Ik heb het voor de vakantie nog gezegd tegen Tom: pas maar op met die dure auto voor de deur. Nu hoop ik maar dat ze de dader snel vinden!

Deze morgen had niemand extra informatie. Ik ben dan vóór school nog even naar Ter Smissen gegaan … en daar zat Cois. Met een heel ander probleem….

logo radio2