Jullie zijn er al lang over aan het speculeren hier, en nu heeft Tom daar zelf iets over gezegd – tegen kbhunl blijkbaar, want hij schrijft:

Jaja Ellie, Tom geeft het toe, Peggy en hij zijn in Canada 1 keer samen naar bed geweest toen hij al samen was met Bianca, en zij met Bob.

Tegen mij zwijgt Tom daarover in alle talen … maar het is dan ook niet het soort informatie dat je graag aan je buurvrouw geeft ;-). De gevolgen van dat nachtje kunnen immens zijn!! Zal de bom ooit barsten?

Gisteren weer in m’n geliefde Ter Smissen geweest … en daar zat Femke te stralen. En ik had vragen genoeg! Bijvoorbeeld die van Julie, of ze nu met Peter gaat samenwonen? Lieve had daar gisteren al op geantwoord – en Lieve heeft blijkbaar gelijk …

logo radio2

Kijk nu wat hier 3 maanden bij de comments al werd gezegd:

ik zou het een goed idee vinden moest femke (als ze de erfenis krijgt) een deel gebruiken om haar schulden af te betalen en dan ook een deel op een rekening voor britney storten, want zij zal het later ook wel niet gemakkelijk hebben…

Ja, Becky, dat had jij helemaal goed voorzien!

En zopas ben ik dan even naar de Facebook van Femke gesurfd, en wat blijkt? Femke Fierens is Femke De Grote geworden. Ze heeft nu officieel de naam van haar moeder, Nancy De Grote … Er breekt een nieuwe tijd aan in haar leven!

Advertenties