Weer een druk weekend gehad. Zodra ik hier gelezen had van Lore:

Sandrine is nu toch bij An!

wou ik zo snel mogelijk op bezoek, voor een foto van het kleintje. En om te weten of het kindje kan aarden bij z’n nieuwe mama … En dit is het resultaat:

logo radio2

En Sandrientje zo wenen, ocharme. Zou ze haar natuurlijke mama missen? Dus het is nog niet uit met de onzekerheid. Integendeel, die begint nu pas… Je had gelijk, Christel. Ook Christophe heeft gezocht op het internet. En Britt had het blijkbaar ergens gehoord ….

Maar geen foto dus 😦 . Volhouden is de boodschap!

Dan maar even binnengesprongen bij Martine en Eric. Eric heeft al massa’s reisbestemmingen en -informatie bij elkaar gesprokkeld op het internet. Hij heeft me een paar dingen getoond. Prachtig hoor, ik zou er zo naartoe willen gaan! Martine wil ook wel graag vertrekken, maar bij haar voel ik de onzekerheid over Sam. En die kwam juist binnen …

Ik dacht: nu ga ik misschien nog iets meer horen over Dorien! Maar opeens viel er een onaangename stilte, en ik zag dat ze liever hadden dat ik vertrok. Ik heb dan meteen gezegd dat ik dringend nog ergens naartoe moest … Jullie kennen mij, hΓ¨, ik ben de laatste om mensen in verlegenheid te brengen. En die goeie Sam heeft eerst nog een foto genomen:

op wereldreis of niet?

Grappig, hè, met die wereldbol? Een ideetje van Eric.

Ik denk dat ik volgende week nog maar ‘ns langsga in de Fit & fun. Ik wil weten wanneer Dorien nu vertrekt….