Er is zoveel gebeurd … Femke heeft het geld bij Sanitechniek gevonden, en aan Leo gegeven. En nu hoor ik van Simonne dat ze meteen ook ontslag genomen heeft! Ze heeft Leo niet eens de kans gegeven om haar te bedanken. Zonder er een woord aan vuil te maken, heeft ze haar ontslagbrief in z’n handen gestopt, zegt Simonne. Sterk is dat! Hiermee zijn jullie speculaties dus uitgekomen, Muriel, Indy, Anton en iedereen die ik hier vergeet – fantastisch dat jullie zoveel reacties schrijven :-).
Wanneer zou Luc ontdekken wat er gebeurd is? Gaat Leo nog iets ondernemen? En wanneer komt de confrontatie tussen Luc en Femke?? Dat wordt nog spannend….
Intussen is het dit Paasweekend niet zo gemakkelijk geweest om informatie los te krijgen. Zaterdag ben ik even langsgelopen bij Julia thuis. Zij was er niet, maar deze twee wel!

Verliefd ...

Katrien had Tim juist een cadeaubon voor z’n verjaardag gegeven. En ik mocht ook een foto maken van haar nieuwe helm.

trendy

’s Avonds ben ik iets gaan drinken in de Fit & Fun, en wie zit daar opnieuw?
”"<img

logo radio2

Op kot gaan … niet goedkoop, maar je leert er wel zelfstandig worden. Mijn neefje zegt dat hij een kot aan het zoeken is via deze website: www.kot.be. Ik heb de link ook bij de leuke websites gezet.